KERKYRA - CORFU - KORFU
....VIDEÓK KORFURÓL / VIDEOS about CORFU....


utolsó módosítás : 2010.01.21. / last modified : 21. of January 2010.

Írj a vendégkönyvembe !  /  Please sign into guestbook !
Még több információ Korfuról  /  More informations about Corfu


....KERKYRA AIRPORT....


2008.07.28. - 2008.08.07.

 A Kerkyra 2008 filmből kimaradt és nem kimaradt repülős videókból vágtam össze ezt a 7 és fél perces kis filmet. Kifejezetten a repülést szerető embereknek készült zenés anyag, leszállásokról, felszállásokról Korfu reptere mellett. De talán azoknak is érdekes lehet, akik a gáton töltöttek el néhány percet vagy órát és nézték ahogy a repülőgépek le és felszállnak. Újra átélhetővé válik az az érzés, amikor egy 50 tonnás gép hatalmas robajjal elhúz az ember feje fölött.A filmhez ajánlanám a fülhallgató használatát és a zavaró körülmények kiiktatását a maximális élmény érdekében !

....KERKYRA 2008....


2008.07.28. - 2008.08.07.

 Ez az első hosszabb lélegzetű filmem. (25 perc) A 2008-as nyaralásunkkor készült, legalábbis a snitteket akkor vettem fel. Utána 4 hónapnyi vágás következett és ez lett az eredménye.

 De miről szól a film ? Röviden azt írhatnám, hogy semmiről. Nincs benne narrátor, aki tehát nem mutatja be a szigetet, nem mondja el, hogy mit érdemes megnézni. Viszont vissza akarja adni azt az élményt ami kint éri az utazót. Röviden úgy sorolnám be, hogy ez egy élményfilm. Aki járt ott, annak biztosan szép emlékeket fog felidézni, aki meg most készül oda, annak talán mégiscsak sugall valamit a szigetről.

 A filmet két helyen is meg lehet tekinteni. Egyrészt itt a szabomihaly.hu-n quicktime mov formátumban itt a szöveg melletti képre kattintva, másrészt a vimeo-n flash formátumban. Elsődlegesen ajánlanám az itteni verziót, mert jobb minőségben lehet megnézni, viszont ehhez telepítve kell hogy legyen quicktime player, amit az alábbi linken lehet letölteni. Ha nincs a gépen quicktime és nem is akarod feltelepíteni, esetleg nem elérhető az itteni videó, akkor a vimeo-n is megtekinthető itt: vimeo.com/2737565 A filmhez ajánlanám a fülhallgató használatát és a zavaró körülmények kiiktatását a maximális élmény érdekében ! Jó szórakozást kívánok !
....ROAD MOVIE 2007....


2007.06.13. - 2007.06.20.

 2007-ben vettem fel sok videót autóból. Az kocsi két első ülése közé beraktam egy kisebb fényképezőgép állványt és arra raktam a kamerát. Így viszonylag rezgésmentes videót lehet fölvenni.

 Az alábbi film gyorsítva mutatja be Korfu jellegzetes útjait, zenei aláfestéssel. Az autó Agios Matheos felől indul, áthalad Moraitikán és Messonghin és a Nikiforos apartmannál áll meg.

 Korfu útjai egyébként nem tesznek lehetővé száguldozást, a kevésbé kanyargós utakon 60km/óra átlagsebességet lehet elérni, a hegyi utakon jó ha 20-30-al tudunk közlekedni. A sziget közepe felé van néhány egyenes útszakasz és ott a forgalom is gyér. Egyedül azon a területen lehet az itthon megszokott 80-90km/órás sebességgel haladni.....TOVÁBBI VIDEÓK....


Régebbi rövid videóimat a www.vimeo.com/szabomihaly/videos címen lehet elérni. Szabó Mihály (c) 2005-2010